КАФЕ КЕТЪРИНГ

DABOV Specialty Coffee CATERING е проект на  DABOV Specialty Coffee, в сътрудничество с Асоциация на българските баристи.
Симбиозата между добро кафе и професионални баристи + професионална техника може да предложи уникално преживяване на посетителите на Вашето събитие. Вижте презентацията ни или я изтеглете оттук:
С този свой проект искаме да покажем, че хубавото кафе отваря врати.
Работим с професионално оборудване за кафе, чай и топли напитки. Вашите напитки се приготвят от професионални баристи.
Мобилни сме и сме флексибилни – можем да направим Ваша лична кафетерия на всяко място и според Вашите нужди.

  • отваряне на нов клон
  • фирмени презентации
  • празненства
  • ревюта
  • конференции
  • конгреси
  • корпоративни акции
  • концерти
  • фестивали
  • балове

При значими корпоративни събития не би трябвало да се подценява качеството на напитките, които, приготвени добре и от професионалисти, могат да окажат благотворно въздействие върху решението на партньори и клиенти. Добре подбраният продукт, както и оценяването на най-малкия детайл (за какъвто за съжаление се смятат напитките) може да покаже на потенциалните и съществуващи Ваши клиенти отношението Ви към бизнеса.

Предлагането и изборът на висококачествени напитки, приготвени от професионални баристи може да носи само положителни оценки за събитието като цяло.
А когато искате да изненадате приятно партньори, гости и приятели – какво по-добро от чаша перфектно лате с изрисувано фирмено лого отгоре. Възможностите да впечатлите са много. Попитайте ни за тях!


Кафето е основната част от кафе паузите, затова е необходимо да се наблегне точно на него, а не да остава на заден план (както обикновено се случва). Качественото кафе изразява отношението към госта, на който се предлага. Ако искате да покажете колко високо цените гостите си, то подберете вкусно кафе, което да ги очарова и изненада. Високото качество ще бъде оценено от всеки, дори и лаик.


Кое от нашите кафета да изберете? Тъй като предлагаме избор от висококачествени кафета, идващи от различни плантации и ферми от цял свят, след дегустация, с помощта на нашите специалисти, заедно с Вас ще изберем кафето, което най-много Ви допада и би очаровало с вкус и аромат гостите Ви.


Защо DABOV Specialty Coffee? Кафето ни се пече в собствена пекарна по поръчка, което гарантира свежестта му. Подборът на кафетата правим след многобройни дегустации, в които участват нашият майстор-пекар, главният ни бариста и управител на фирмата, който е международен съдия-дегустатор на най-престижното състезание за качествено кафе в света Cup of Excellence.


Избирайки което и да е от кафетата DABOV Specialty Coffee гарантирате на гостите си незабравимо преживяване, което ще помнят дълго след края на събитието.


Още? А за да отнесат част от събитието със себе си, можете да ги изненадате с малки корподаръчета със същото кафе, което са пили, опаковано в брандирани с ваш дизайн пакети. Вижте презентацията ни за корпоративни подаръци тук.


Продукти, добавени за сравняване: 0


Кафе пауза по запитване

Кафе пауза по запитване

Услугата на DABOV Specialty Coffee – кафе кетъринг, предлага индивидуални решения за всеки клиент. С..

0,00 лв.

Показване 1 от 1 от 1 (1 Страници)