Фестивал "Вино и храна"

Фестивал "Вино и храна"

12 юни 2015 /петък/:

Отворено за професионалисти (ресторантьори и хотелиери) – вход с покани 14:00 – 16:00 ч.

Отворено за граждани: 16:00 - 20.00 ч. (вход 5 лв.)

Официално откриване: 16:00 ч.

Гурме-зона график: 17:00 - 18:00 / 18:00 - 19:00 / 19:00 - 20:00 ч. (куверт 15 лв)


13 юни 2015 /събота/:

 Отворено: 12:00 - 20.00 ч. (вход 5 лв.)

 Гурме-зона график: 13:00 - 14:00 / 14:30 - 15:30 / 16:00 - 17:00 ч. (куверт 15 лв)

 Съпътстващ семинар с дегустации "78 или 87? Как да формираме критерии за оценка на вината - из работата на винения съдия" с лектор Яна Петкова – 15:00 - 16:00 ч. (вход 10 лв)

 


14 юни 2015 /неделя/:

 Отворено: 11:00 - 17:00 ч. (вход 5 лв.)

 Гурме-зона график: 12:30 - 13:30 / 14:00 - 15:00 / 15:30 - 16:30 ч. (куверт 15 лв)

 Съпътстващ семинар дегустация "Как да наравим хубаво кафе в къщи" с лектор Йордан Дъбов – 11:30 - 12:30 ч. (вход 10 лв).

 

Този уикенд ще ни откриете на фестивала "Вино и храна",който се провежда за поредна година в градината на Археологическия музей в гр. Варна от 12 до 14 юни 2015 г. Ние от DABOV Specialty Coffee участваме със собствен щанд, на който можете да опитате най-новите ни кафета, както и традиционните ни блендове - Vertigo и Coffee Religion. А на 14-и юни, Йордан Дъбов ще ви разкаже как да приготвите хубаво кафе вкъщи.



Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

Харио - прозрачен уред за филтриране на кафе V60 - 02

Харио - прозрачен уред за филтриране на кафе V60 - 02

Лесен метод с филтрация за приготвяне на превъзходно кафе у дома, в офиса или във вашето кафене.Начи..

12,00 лв.

Везна Concept Art

Везна Concept Art

Везна за измерване грамажа.Прецизност на измерване с минимално отклонение от 0,1гр.Измерване: до 500..

36,00 лв.

Каскара - Coffee berry tea

Каскара - Coffee berry tea

Каскара – чай, приготвен чрез накисване на изсушената месеста част от кафеената черешка, която ост..

9,40 лв.

..

0,00 лв.

Свързани статии

Бяхме My Gourmet Cafe, сега сме DABOV Specialty Coffee
Здравейте приятели,През есента на 2008 г. стартирахме със съпругата ми личен проект, който днес се е превърнал в личен не само за нас. В самото начало идеята бе да печем кафе с възможно най-високо качество, по възможно най-добрия за него и нас начин. Това не се е променило и до днес. От тогава се промениха много други неща.Генерално, нагласата на голяма част от хората, с които общуваме, промениха навиците си и разбирането си за кафе, а те от своя страна промениха и наглас..

Коментари към "Фестивал "Вино и храна""

Най-нови публикации - Всички публикации

Доня Илеана Коста Рика отново в DABOV Specialty Coffee
Много сме щастливи да споделим с вас възможността да пием чаша от новата реколта на Коста Рика – Доня Илеана. Както вече някои от вас помнят, през 2015г, закупихме цялата реколта на фермата от 590кг. Сега, две години по-късно, кафето е отново финалист и тази година на международния конкурс Cup of Excellence, където получи 88.24 точки от общо 100. Ние, от DABOV Specialty Coffee, сме много радостни, защото успяхме за втори път да се преборим сред многото компании на аукциона и да го спечел..
Журито на COE 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители
Журито на Cup of excellence 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители Йордан Дъбов се завърна от Коста Рика след участието си от 23 до 26 май в престижния международен конкурс Cup Of Excellence 2017. Той е единствения европейски съдия измежду 22ма международни съдии. Освен него, състават на журито се допълва от двама американци и един новозенландец, като останалата част се заема от представители на Япония и Кореа. Всички кафета, достигнали до финала се оценяват по цвят на изпичан..