Фестивал "Вино и храна"

Фестивал "Вино и храна"

12 юни 2015 /петък/:

Отворено за професионалисти (ресторантьори и хотелиери) – вход с покани 14:00 – 16:00 ч.

Отворено за граждани: 16:00 - 20.00 ч. (вход 5 лв.)

Официално откриване: 16:00 ч.

Гурме-зона график: 17:00 - 18:00 / 18:00 - 19:00 / 19:00 - 20:00 ч. (куверт 15 лв)


13 юни 2015 /събота/:

 Отворено: 12:00 - 20.00 ч. (вход 5 лв.)

 Гурме-зона график: 13:00 - 14:00 / 14:30 - 15:30 / 16:00 - 17:00 ч. (куверт 15 лв)

 Съпътстващ семинар с дегустации "78 или 87? Как да формираме критерии за оценка на вината - из работата на винения съдия" с лектор Яна Петкова – 15:00 - 16:00 ч. (вход 10 лв)

 


14 юни 2015 /неделя/:

 Отворено: 11:00 - 17:00 ч. (вход 5 лв.)

 Гурме-зона график: 12:30 - 13:30 / 14:00 - 15:00 / 15:30 - 16:30 ч. (куверт 15 лв)

 Съпътстващ семинар дегустация "Как да наравим хубаво кафе в къщи" с лектор Йордан Дъбов – 11:30 - 12:30 ч. (вход 10 лв).

 

Този уикенд ще ни откриете на фестивала "Вино и храна",който се провежда за поредна година в градината на Археологическия музей в гр. Варна от 12 до 14 юни 2015 г. Ние от DABOV Specialty Coffee участваме със собствен щанд, на който можете да опитате най-новите ни кафета, както и традиционните ни блендове - Vertigo и Coffee Religion. А на 14-и юни, Йордан Дъбов ще ви разкаже как да приготвите хубаво кафе вкъщи.



Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

Харио - прозрачен уред за филтриране на кафе V60 - 02

Харио - прозрачен уред за филтриране на кафе V60 - 02

Лесен метод с филтрация за приготвяне на превъзходно кафе у дома, в офиса или във вашето кафене.Начин на употреба:1. Сгъ..

12,00 лв.

Везна Concept Art

Везна Concept Art

Везна за измерване грамажа.Прецизност на измерване с минимално отклонение от 0,1гр.Измерване: до 500 гр.Начин на употреб..

36,00 лв.

Каскара - Coffee berry tea

Каскара - Coffee berry tea

Каскара – чай, приготвен чрез накисване на изсушената месеста част от кафеената черешка, която остава след отделянето ..

9,40 лв.

..

0,00 лв.

Свързани статии

Любители на кафето
Великобритания:Историята на разпространение на кафето във Великобритания се отличава много от това, което се е случвало в страните от Континентална Европа.Първо, епохата, през която са се популяризирали „къщите на кафето” тук е била много кратка. Второ, бързо се вкоренила традицията за пиене на кафе в домашна обстановка. Изхождайки от свидетелствата, голяма част от англичаните считали процеса на приготвяне за твърде сложен. Много по-просто и приятно било да си приготвят чай.Въпреки това Великобр..
Бяхме My Gourmet Cafe, сега сме DABOV Specialty Coffee
Здравейте приятели,През есента на 2008 г. стартирахме със съпругата ми личен проект, който днес се е превърнал в личен не само за нас. В самото начало идеята бе да печем кафе с възможно най-високо качество, по възможно най-добрия за него и нас начин. Това не се е променило и до днес. От тогава се промениха много други неща.Генерално, нагласата на голяма част от хората, с които общуваме, промениха навиците си и разбирането си за кафе, а те от своя страна промениха и наглас..

Коментари към "Фестивал "Вино и храна""

Най-нови публикации - Всички публикации

Рекордни цени на конкурса Oro de Santa Barbara
Малките и средните производители бяха големите победители в състезанието "Oro de Santa Barbara", като няколко от тях продадоха кафето си на хиляда долара за сух материал.В продължение на четири дни, на 25 международни съдии от единадесет националности, дегустираха 60 лота кафе, които са предварително квалифицирани за участие в конкурса, като трябваше да изберат десетте най-ароматни кафета от "земята на тръстиката".Зърното отглеждано в долините на Сан Хосе, стана победител на Oro de Santa Barbara..
Oro de Santa Bárbara, най- добрата реколта на Запада
Санта Барбара, Хондурас е дом на IV Фестивал на Кафето, където 25 международни съдии от 11 държави- Германия, Канада, Япония, Китай, Холандия, Русия, Корея, Сингапур, САЩ и България, заедно със съдиите Шери Джонс и Ез Йон, ще дегустират най- доброто кафе, произведено в региона за 2018 година. Капирането и квалификациите започват днес, като в Събота ще бъдат обявени и победителите, а в Неделя ще бъде оценяването и наддаването за най- добрите избрани кафета.  ..