Йордан Дъбов в "По света и у нас" - БНТ

Йордан Дъбов в "По света и у нас" - БНТ



Колко кафе можем да пием на ден без то да навреди на здравето ни? Малко или много са 4 кафета на ден?На тези любопитни въпроси отговаря Йордан Дъбов в репортаж на БНТ. Според него всеки трябва да намери своята здравословна граница за прием на кофеин. Разкрива ни също, кои са основните фактори, които влияят на съдържанието на кофеин в напитката.

Целият репортаж можете да видите тук:



Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Свързани статии

Интервю в Капитал с Йордан Дъбов
В търсене на истината за кафето, Йордан Дъбов разкрива някои тайни и явни факти за бизнеса с кафе, началото и бъдещите планове на Dabov Specialty Coffee. Интервюто можете да прочетете в КАПИТАЛ или по-долу.Автор: Мара ГеоргиеваСнимка: © Цветелина Белутова (с благодарности и към двете за прекрасния материал)"Пекарите на кафе в България със сертифицирани производствени помещения са над 100. Само една пекарна обаче пече Specialty Coffee", казва Йордан Дъбов. Той е собственик на семейната ф..

Коментари към "Йордан Дъбов в "По света и у нас" - БНТ"

Най-нови публикации - Всички публикации

Доня Илеана Коста Рика отново в DABOV Specialty Coffee
Много сме щастливи да споделим с вас възможността да пием чаша от новата реколта на Коста Рика – Доня Илеана. Както вече някои от вас помнят, през 2015г, закупихме цялата реколта на фермата от 590кг. Сега, две години по-късно, кафето е отново финалист и тази година на международния конкурс Cup of Excellence, където получи 88.24 точки от общо 100. Ние, от DABOV Specialty Coffee, сме много радостни, защото успяхме за втори път да се преборим сред многото компании на аукциона и да го спечел..
Журито на COE 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители
Журито на Cup of excellence 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители Йордан Дъбов се завърна от Коста Рика след участието си от 23 до 26 май в престижния международен конкурс Cup Of Excellence 2017. Той е единствения европейски съдия измежду 22ма международни съдии. Освен него, състават на журито се допълва от двама американци и един новозенландец, като останалата част се заема от представители на Япония и Кореа. Всички кафета, достигнали до финала се оценяват по цвят на изпичан..